Zvezda razbila Karpoš za 22. pobjedu u ABA ligi

Ne mogu im ništa

Zvezda razbila Karpoš za 22. pobjedu u ABA ligi

E. Škorić

Aktuelni prvak Srbije i ABA lige deklasirao je Karpoš Sokole u meču 23. kola ABA lige.

Zvezdin sjajan niz u regionalnom prvenstvu prekinuo je Partizan, ali crveno-bijeli su večeras bili dominantni i slavili su sa 98:61.

Domaćin je bolje otvorio meč, pa je poveo 15:4 uz četiri pogđene trojke, ali ubrzo je uslijedio preokret Beograđana.

Prvo vodstvo Zvezda je imala na startu druge četvrtine, da bi na poluvremenu vodila 12 razlike, rezultatom 49:37. Poslije tri perioda igre, rezultat u korist gostiju glasio je 70:49.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Prednost Zvezde samo je rasla do kraja, pa je otišla i na maksimalnih 37 poena. Luka Mitrović je sa 15 poena i tri asistencije bio najbolji kod zvezde, a pratili su ga Ognjen Kuzmić sa 14 poena i Marko Simonović sa 13 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi