Zvezda u Novom Mestu traži nastavak pobjedničke serije

5. kolo ABA lige

Zvezda u Novom Mestu traži nastavak pobjedničke serije

Nakon duela sa Darussafakom u Euroligi, Crvena zvezda nastavlja svoj put ka odbrani titule u regionalnoj ABA ligi.

Crveno-bijeli ne znaju za poraz u prve četiri utakmice, a nastavak pobjedničke serije tražiće u Novom Mestu, gdje se sutra od 18 časova sastaju sa ekipom Krke.

"Poslije euroligaškog meča sa Darussafakom, nastavljamo ABA ligu u Novom Mestu. Očekuje nas meč sa timom koji je napravio dosta korekcija između dvije sezone, počev od trenera. I prethodnih sezona nam se događalo da moramo da izvlačimo maksimum u utakmicama koje smo igrali u dvorani 'Leon Štukelj'. Svaki meč u ABA ligi je važan, želimo da dođemo do pobjede u Novom Mestu, ali smo svjesni da ćemo morati da uradimo puno toga dobrog tokom meča, kako bi stigli do cilja", rekao je trener Zvede Dejan Radonjić.

Sličnog razmišljanja je i Luka Mitrović.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Poslije poraza u Euroligi, vraćamo se obavezama u ABA ligi, i sigurno da imamo imperativ pobjede. Svakako da ne smijemo da dozvolimo da nas poraz od Darussafake omete, ili ostavi bilo kakvog traga na nama. Već smo i ranije govorili, naši prioriteti se znaju, a to su pobjede i što bolji rezultat u ABA ligi. Zato želimo da odigramo dobru utakmicu protiv Krke i osvojimo bodove", izjavio je Mitrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi