Zvonar: Nadam se boljoj igri u drugoj utakmici
Foto: prijedor24.com

Košarkaš Prijedora

Zvonar: Nadam se boljoj igri u drugoj utakmici

Košarkaši Prijedora poraženi su od ekipe Studenta (69:55) u prvoj utakmici finala play-offa Prve lige RS.

Izabranici Danila Palalića pružili su slabu partiju u Banjaluci. Loš procenat šuta (38%) skupo je koštao Prijedorčane, kao i podatak da su na meču imali čak 28 izgubljenih lopti.

"Ključ poraza leži u velikom broju izgubljenih lopti, lošoj realizaciji slobodnih bacanja, te slaboj igri u defanzivnom skoku. Ova tri aspekta igre je Student realizovao u puno boljim procentima i tako zasluzeno došao do pobjede. Mi odavno nismo odigrali ovako loš meč, moze se reći još od početka sezone kada smo još bili u fazi uigravanja. Trener Palalić je isključen u petom minutu i svakako da nas je to u velikoj mjeri destabilizovalo. Ipak, nadam se boljoj partiji u Prijedoru pred domaćim navijačima", izjavio je za Sportsport.ba Mihajlo Zvonar, košarkaš Prijedora.

Naredni susret između ova dva tima na programu je u srijedu u Prijedoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi