Zvonar: S Prijedorom želim u play-off

Trenutno se nalaze na 3. mjestu tabele

Zvonar: S Prijedorom želim u play-off

Košarkaški klub Prijedor trenutno se nalazi na trećem mjestu tabele Prve lige Republike Srpske, a cilj ovog kluba je plasman u play-off.

Košarkaši Prijedora tokom cijele sezone pružaju dobre partije, a jedan od najboljih igrača ovog kluba je Mihajlo Zvonar, nekadašnji košarkaš Borca, Bihaća, Servitiuma i Studenta.

"U proteklih godinu, dvije mnogo sam napredovao u igračkom smislu. Od trenera sam dobijao dosta slobode i to je veoma pozitivno uticalo na mene. Trudio sam se u tom periodu da ispravim nedostatke u svojoj igri i mislim da sam u velikom dijelu to i uspio. U Prijedoru sam odlično prihvaćen od saigrača i to mi mnogo znači. Za kratko vrijeme sam se uklopio u kolektiv i veoma mi je drago što sam izabrao baš ovu sredinu", za SportSport.ba je izjavio Zvonar.

"Cilj nam je da se plasiramo u play-off i da se nadigravamo sa najboljim ekipama u ligi. Trudiću se da što više doprinesem timu u realizaciji postavljenih ciljeva i nadam se da ću u tome uspjeti", dodao je 23-godišnji košarkaš koji je rođen u Banjoj Luci.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti