Zvonar: Živjeli smo za ove trenutke

Košarkaš Prijedora nakon velike pobjede

Zvonar: Živjeli smo za ove trenutke

D. Vejo

Košarkaši Prijedora prvaci su Republike Srpske, nakon što su u finalnoj seriji play-offa za prvaka bili bolji od ekipe banjalučkog Studenta rezultatom 3:1.

U početku se činilo kako će izabranici Aleksandra Ćikića nastaviti pobjednički niz, nakon što u prvoj utakmici finalne serije poveli, pobjedom na svom parketu, međutim Prijedorčani nisu mislili tako pa su stvar uzeli u svoje ruke te sa tri vezane pobjede postali prvaci RS.

O prvim utiscima nakon osvojenog trofeja, pričao je jedan od najboljih igrača KK Prijedor.

"Osjećaj je neopisiv. Sve moje želje su ispunjene. Ekipa je živjela za ove trenutke i proživjela ih. Drago mi je što smo osvjetlili obrazz gradu Prijedoru i usrećili navijače koji su bili naš šesti igrač. Tri puta za redom dobili smo teškog protivnika što naizgled djeluje nemoguće. Na kraju, dokazali smo da je to ipak moguće te smo zasluženo slavili", rekao je za SportSport.ba plejmejker Prijedora, Mihajlo Zvonar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi