Alen Halilović i Messi dobili dresove FK Sarajevo

Poklon iz Titove 38b

Alen Halilović i Messi dobili dresove FK Sarajevo

Nakon pobjede Sarajeva nad Atromitosom bordo naciju je zahvatila prava fudbalska euforija. Tih dana su novine i portali bili preplavljeni čestitkama koje su poznate osobe slale igračima i upravi FK Sarajevo, a posebno će ostati upamćena čestitka Alena Halilovića. 

Tada je Alen Halilović na Facebooku komentarisao objavu svog suigrača Saida Husejinovića, koji je za kratko vrijeme postao idol navijača na Koševu. Halilović je poručio da odavno navija za Sarajevo, a u šali je istakao i da će reći Messiju da počne navijati za bordo klub.

Upravo je iz tog razloga Alen Halilović na poklon od FK Sarajevo dobio dres kluba sa brojem 23, a Alen se istim pohvalio putem svoje zvanične internet prezentacije.  "Hvala FK Sarajevo na divnom poklonu", napisao je u opisu slike hrvatski reprezentativac.

Saznajemo da je, osim Halilovića, dres Sarajeva na poklon dobio i Lionel Messi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.