Ashley Young razbio Iphone navijačici Cityja

Ugledao sliku Aguera na zaslonu

Ashley Young razbio Iphone navijačici Cityja

Ashley Young se nedavno nije proslavio kada mu je jedna navijačica Cityja prišla i zatražila fotografiju.

Fudbaler Manchester Uniteda je pristao, a potom odlučio napraviti 'selfie' sa njenim Iphoenom. Međutim, uređaj mu je ispao iz ruku, pao na pod i razbio se.

Young je na zaslonu vidio sliku Aguera, napadača Unitedovog gradskog rivala, i upitao je "Šta ovo treba da znači?". Navijačica mu je objasnila da voli City, pa Young cijelu situaciju nije shvatio kao provokaciju.

Da se sve dobro završi pobrinuo se odgovorom na Twitteru. Navijačica se svojim pratiocima "pohvalila" ko je kriv za to što joj Iphone više nije u funkciji, a onda se na njeno veliko iznenađenje javio Ashey Young koji se izvinio i obećao da će platiti njegov popravak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.