Badr Hari: Svi zatvaraju oči kad se radi o Palestini

Nije podržao "kupanje" pred kamerama

Badr Hari: Svi zatvaraju oči kad se radi o Palestini

Ice Bucket Challenge zavladao je društvenim mrežama. Plemenita akcija koju je pokrenula ALS Foundacija pomaže u osvještenju i borbi protiv Lou Gehrigove bolesti, a odazvale su joj se brojne poznate ličnosti, od UFC čelnika do Charlieja Sheena. 

Svi su oni nominirali još nekoliko osoba kako bi i one pomogle prikupiti novac i skrenuti pažnju na ozbiljnost ove bolesti, a to čine tako da pred kamerom završe s kantom hladne vode na glavi.

Ipak slavni kickbokser Badr Hari se ne planira priključiti, a na Facebook profilu je napisao zbog čega.

"Neću sudjelovati u tome. To je komercijalno sranje. Svi zatvaraju oči ako se radi o Palestini. E pa ja zatvaram oči kada je u pitanju Ice Bucket Challenge,“ napisao je Badr Hari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.