Balotelli istovremeno peglao i čitao knjigu

To može samo Super Mario

Balotelli istovremeno peglao i čitao knjigu

Italijanski fudbalski reprezentativac je Mario Balotelli na svom zvaničnom Instagramu objavio je kraći video zapis, na kome se vidi kako čita knjigu o Zlatanu Ibrahimoviću, reprezentativcu Švedske i napadaču PGS-a, i to dok - pegla.

"Super Mario" je pritom i zaigrao, a iako sve djeluje kao potpuno prirodno okruženje, ma koliko neprirodno bilo čitati i peglati u isto vrijeme, čini se da je u pitanju jedan neobičan vid podrške vlastitom sponzoru, jer je Balotelli okružen patikama i kesama omiljene mu robne marke, čiju majicu i pegla.

Ipak, italijanski fudbaler je ovaj video zapis upotpunio sa tri mudre poruke: "Znanje je moć", "Čitanje knjiga je kul" i "Klinci, idite u školu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.