Balotelli nakon poraza od Chelsea snimljen u Londonu

Izlazak u noćni klub

Balotelli nakon poraza od Chelsea snimljen u Londonu

Mario Balotelli ne odustaje od svog čudnog ponašanja za koje su se svi nadali da je samo faza u njegovom životu, koja će proći nakon što je potpisao za Liverpool.

Prošlog vikenda Liverpool je u derbiju 11. kola engleskog Premiershipa poražen sa 2:1 na svom Anfieldu od Chelseaja, a napadač Redsa Mario Balotelli ponovo se nije uspio upisati u strijelce.

Ipak, ako je suditi prema njegovom ponašanju neefikasnost u dresu Liverpoola Balotellija ne zabrinjava pretjerano. 

Naime, italijanski napadač je istu večer primijećenkako u pola pet ujutro napušta jedan poznati noćni klub, ali u Londonu! Pri tom vrijedi kazati kako je Liverpul od Londona udaljen preko 300 kilometara.

"Paparazzi" su uhvatili Balotellija kako neprimjetno pokušava napustiti noćni klub, a u tome mu je pomagalo nekoliko osoba. Sasvim bizarnoje izgledao taj pokušaj, pogotovo kad se zna kako se oblači kontraverzni Italijan, te kako ima svog nosača kišobrana.

Činjenica da je krišom pokušao napustiti klub govori o njegovoj svjesnosti kako će to izgledati ako u javnost procure fotografije izlaska do ranih jutarnjih sati i to iste večeri kada je njegov klub poražen u velikom derbiju. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.