Balotellijeva djevojka raspametila fanove na Instagramu

Nešto "slobodnija" slika

Balotellijeva djevojka raspametila fanove na Instagramu

Djevojka Marija Balotellija Fanny Neguesha novom je fotografijom na svom zvaničnom Instagram profilu dodatno zaludila svoje poklonike.

Mario Balotelli čeka novu sezonu u Serie A. Nakon debakla Italije na Svjetskom prvenstvu, Balotelli će utjehu potražiti u dresu Milana, iako je bilo priče kako bi se mogao vratiti na Otok, a kao moguće destinacije su se spominjali Anfield i Emirates. 

Balotelliju neće pasti teško ni činjenica što je ostao u Milanu, iako tim sa San Sira nema ekipu za borbu za vrh Serie A. Ipak, uvijek dobra utjeha za napadača Italije je njegova prelijepa zaručnica Fanny Neguesha.

I ona je bila svojevrsna zvijezda u Brazilu, a popularnost će joj dodatno podići ovakve fotografije na njenom Instagram profilu. Ova posljednja je možda dosad i najslobodnija. Pitanje je hoće li se Mario naljutiti zbog ovih slika?

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.