Bendtner poručio: Ovaj tigar će se boriti do kraja

Bendtner poručio: Ovaj tigar će se boriti do kraja

M. Šljivak

Nicklas Bendtner ušao je u sukob s navijačima Wolfsburga.

Nije se pojavio na događaju koji su navijači ovog kluba organizovali, ali je saopćio kako je bolestan i da je to razlog što nije došao.

Oglasio se kontroverzni Danac na Instagramu.

"Da raščistimo neke stvari. Prvo: Nikad ne bih razočarao navijače. Sretan sam što se mogu družiti sa svima koji to žele. Nažalost, bio sam bolestan. Drugo: Igrač sam Wolfsburga i time se ponosim. Ovo je bila odlična sezona i drago mi je što sam dio ove priče. Svi koji pišu sranja o meni i pokušavaju me ocrniti, samo neka nastave. Ovaj tigar će se boriti do kraja", napisao je Bendtner.

Danac se sve češće spominje kao igrač koji će napustiti Vukove, a karijeru bi mogao nastaviti u Copenhagenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.