Bivša cura Ashleyja Colea opisala svoj seks s Balotellijem

Super Mario dominira u krevetu

Bivša cura Ashleyja Colea opisala svoj seks s Balotellijem

O. Lekić

Nekadašnja djevojka Ashleyja Colea, Eglantine Flore Aguilar, opisala je detalje seksa sa Marijom Balotellijem.

Francuska starleta, koja je priznala da je spavala s pet fudbale, između ostalog i sa Balotellijem, otišla je korak dalje, odnosno opisala je seks sa italijanskim napadačem Liverpoola.

"Mene i moju prijateljicu je pozvao u svoju hotelsku sobu. Tu smo se zadržali sat vremena, a onda nas je odveo na večeru. Nakon večere s njim sam se vratila u hotel", priča zanosna Eglantine.

"Pretpostavljala sam da hoće seks jer njegova je reputacija takva. I da, završili smo u krevetu, a on se folirao. Glumio je da će zaspati. A, onda me upitao može li dobiti poljubac za laku noć. Pristala sam i onda smo počeli voditi ljubav. Bilo je sjajno, u svakom momentu je znao šta treba da uradi kako bi me usrećio. Stalno smo mijenjali poze, a Mario je jako izdržljiv i može da se seksa satima. Bilo mi je samo čudno što je ugasio svjetlo, pa ništa nisam mogla da vidim", dodala je nekadašnja djevojka Ashleyja Colea.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.