Brazilski trener dobacivao atrakativnoj sutkinji

Brazilski trener dobacivao atrakativnoj sutkinji

E. Škorić

Trener braziskog kluba Juventusa Celso Teixeira je rekao sutkinji da je seksi...

Teixeira je isključen za vrijeme utakmice protiv Chapecoensea, a po izlasku s terena je mladoj pomoćnoj sutkinji dobacio kako je seksi.

Riječ je o 25-godišnjoj Mairi Americano Labes, zgodnoj i popularnoj brazilskoj sutkinji, koja ima atraktivan izgled. 

Ona je nakon utakmice kazala kako je čula da ju je trener nazvao seksi, što joj je svakako zasmetalo. Ipak, samo je htjela da radi svoj posao...

"To je smiješno. Od trenutka kad se sutkinja pojavila na terenu u svojoj uniformi, počele su uvrede s tribina. Siguran sam da joj je neko dobacio da je seksi, ali to nisam bio ja", rekao je trener Teixeira, dok je Labes preko Instagrama napisala:

"-Ljepota bi trebala biti neopažena. Voljela bih da dođe dan kada će žene biti prepoznate zbog svoga rada, baš kao i muškarci"

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti