Brojni Banjalučani posjetili Somersby performans

Somersby performans

Brojni Banjalučani posjetili Somersby performans

Sponzorski tekst

Brojni Banjalučani juče su posjetili park Petra Kočića i uživali u interesantnom performansu kojeg je Lord Somersby sa svojom družinom pripremio za njih. 

Uz osvježavajuće Somersby piće, posjetioci su se mogli, uz kostime i asesoare koji su im obezbijeđeni na licu mjesta, transformirati u razne ličnosti i biti na kratko u nekom drugom vremenu, te pozirati pred foto objektivom i dobiti uspomenu na vrt Lord Somersby-ja.

Somersby performans u izvedbi Gradskog pozorišta „Jazavac“ nastavlja se i danas na istom mjestu od 14 do 20 sati, te u subotu u istom periodu. 

Posjetite park Petra Kočića i uživajte uz Somerby piće u društvu Jackie Kennedy, Marie Antoinette, Charlie Chaplina, Audrey Hepburn i Abrahama Lincolna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.