Brutalno je pretučen, ali nije odustao...

Nevjerovatna priča fudbalera

Brutalno je pretučen, ali nije odustao...

M. Šljivak

Fudbaler jednog engleskog amaterskog kluba, Richie Robins (21), postao je pravi junak na Ostrvu.

Ovaj mladi fudbaler, preživio je u decembru  težak napad huligana, nakon što je spasio nepoznatu djevojku. Doživio je teške tjelesne povrede i brutalno je pretučen, s mnogobrojnim lomovima kostiju lica.

Ipak, pet mjeseci kasnije, Richie se odlično oporavio. S nekoliko operacija ovaj 21-godišnjak je sada "glavna faca" u društvu. Postao je model, a povremeno dolazi i na fudbalski teren.

"Bio sam u velikoj agoniji kada sam vidio svoje lice. Lice mi je bilo potpuno oštećeno i bio sam otpisao povratak u društvo kao model. Sada je sve drugačije", rekao je Robins.

Pravi junak...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.