Brutalno ubistvo ljepotice koja se proslavila na SP-u

Ubio je ljubomorni suprug

Brutalno ubistvo ljepotice koja se proslavila na SP-u

Amanda Bueno, 29-godišnja Brazilka koja se proslavila tokom minulog Svjetskog prvenstva u fudbalu, brutalno je ubijena u bašti svoje kuće u Rio de Janeiru.

Amandu je ubio njen suprug Milton Vieira Severiano za kojeg se udala samo četiri dana prije tragičnog događaja.

Cicera Alves de Sena, koja je zbog karijere plesačice uzela umjetničko ime Amanda Bueno, probila se na naslovne strane prošlog ljeta kada je tokom Mundijala uspjela prevariti redare i probiti se do brazilskih zvijezda. 

Njen jedini cilj je bio napraviti nekoliko selfieja s brazilskim reprezentativcima, što joj je na kraju i uspjelo, a brazilski su je mediji nazvali "djevojka fudbala".

Nažalost, nekoliko mjeseci nakon što su o njoj pisali svi svjetski mediji, život lijepe Amande tragično je okončan. Sigurnosne kamere su snimile stravičnu scenu - Severiano je uhvatio suprugu za glavu i desetak puta udario njome o tlo, zatim ju je nekoliko puta udario u lice i na kraju joj ispalio pet hitaca u glavu.

Suprug brutalno ubijene je ubrzo uhapšen, a tokom ispitivanja je priznao da je ubio suprugu jer nije mogao podnijetikako je gledaju drugi muškarci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.