Buran ljubavni život: Sve bivše ljubavi Neymara

Jedanaest veličanstvenih

Buran ljubavni život: Sve bivše ljubavi Neymara

Teme:

Fudbaler Barcelone i najveći brazilski as, Neymar, poznat je kao osoba koja je u prošlosti imala buran ljubavni život.

Njegova slava ga je davno učinila izuzetno poželjnim 'neženjom', a ni sam Brazilac nije pretjerano odolijevao mnogim djevojkama koje su ga 'spopadale'.

Inostrani mediji su se ovih dana pozabavili listom najljepših i najatraktivnijih bivših djevojaka Neymara, a interesantno je i da su među njih uvrstili i srbijansku starletu Soraju, koja zapravo nikada nije imala ništa s Brazilcem.

U našoj galeriji pogledajte jedanaest veličanstvenih bivših ljubavi Neymara. Mogao bi se sastaviti i dobar tim. S Neymarom na klupi, recimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.