Čileanka je opasna konkurencija Brazilkama i Meksikankama

Lijepa novinarka

Čileanka je opasna konkurencija Brazilkama i Meksikankama

U moru atraktivnih novinarki koje izvještavaju sa i oko dešavanja na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, izgleda kako je među atraktivnim Brazilkama i Meksikankama pobjedu odnijela Čileanka Jhendelyn Nuñez.

Nakon prelijepih Meksikanki i Brazilke opčinjene Ronaldom koja ga je počastila svojim kolim grudima, Jhendelyn je odlučila da se istakne u najjačoj konkurenciji - na plaži Copacabana.

Ona je u okviru svoje reportaže isprobavala kupaće kostime i družila se sa lokalnim stanovništvom, te uspjela da ih zanese svojom atraktivnim izgledom.

Za sada je Čileanka novinarska misica Mundijala:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.