Cristiano Ronaldo dobio svoj sendvič, košta 14 dolara!

U mjestu gdje će boraviti Portugal

Cristiano Ronaldo dobio svoj sendvič, košta 14 dolara!

Vlasnik restorana "City Bar" u gradu Campina u blizini São Paula napravio je sendvič kojem je dao ime po trenutno najboljem svjetskom fudbaleru, portugalskom napadaču, a sendvič je napravio kao vrstu zahvalnice jer će portugalski nacionalni tim tokom Svjetskog prvenstva boraviti upravo u ovome gradu. 

Sendvič sadrži bakalar koji se nalazi u francuskom hljebu zajedno sa crvenim i bijelim lukom, peršunom, sirom, maslinama, i maslinovim uljem, dok je poseban sastojak čiji sastav nije poznat nosi ime "CR7".

Cijena sendviča "Cristiano Ronaldo" iznosi 32 brazilska rela ili 14 dolar. Uprkos astronomskoj cijeni, vlasnik restorana tvrdi da je za jedan dan prodao 230 sendviča. 

"Ideja za sendvič stigla je nakon što je Cristiano Ronaldo osvojio Zlatnu loptu i tako i zvanično postao najbolji fudbaler na planeti. Tada sam odlučio napraviti sendvič za najboljeg fudbalera na svijetu, te Portugalac predstavlja moj izbor širom svijeta", rekao je vlasnik restorana "City Bar", Jose Antonio Dos Santos.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.