Cristiano Ronaldo "partijao" sa Paris Hilton

Bogatašica kao DJ

Cristiano Ronaldo "partijao" sa Paris Hilton

Fudbaler Real Madrida i prva zvijezda Cristiano Ronaldo je riješio da svoj klub koji je nazvao "Sedam" promoviše, a Hilton će, osim što je puštala muziku, snimiti i promotivni spot.

Pet godina nakon kratke, ali burne ljubavne veze Cristiano Ronaldo i Paris Hilton su ponovo zajedno. Međutim, ne radi se o obnavljanju ljubavne veze, već je riječ o poslovnoj saradnji.

CR7 je angažovao čuvenu nasljednicu da bude DJ na jednom privatnom partyju u njegovoj diskoteci u portugalskom luksuznom ljetovalištu Algavre.

Hilton će, osim što je puštala muziku u Ronaldovoj diskoteci, snimiti i promotivni spot. Čekamo i reakciju Irine Shayk.

Hilton je samo nekoliko dana pre toga viđena na Ibici u društvu Neymara.

Novo viđanje najboljeg fudbalera svijeta za 2013. godinu i Paris asociralo je sve na dešavanja od prije pet godina. Ronaldo je 2009. godine snimljen u jednoj diskoteci u Los Angelesu u intimnoj pozi sa bogatašicom. 

Potom su nekoliko noći proveli u Parizu, ali je njihova romansa ubrzo okončana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.