Cristina Pedroche, princeza koja ne navija za Kraljeve

Atraktivna djevojka Miguela Torresa

Cristina Pedroche, princeza koja ne navija za Kraljeve

Cristina Pedroche je španska voditeljica, glumica i model, poznata i kao djevojka Miguela Torresa nekadašnjeg fudbalera Getafea, koji u Real Madridu nikada nije dobio pravu šansu.

Za razliku od Miguela koji je navijač Reala, atraktivna Cristina je rođena u Vallecasu i navija za Rayo. Često je na trošnim tribinama u madridskom predgrađu, a ovo neće promijeniti ni transfer njenog momka iz Olympiakosa u Malagu.

Inače, ova atraktivna djevojka je četvrta na listi najljepših žena ili djevojki sportista, iza Edurne, djevojke Davida De Gee, zatim Pilar Rubio, koja je zavela Sergija Ramosa i Helen Lindes vjerenice košarkaša Rudyja Fernandeza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti