Crvena Zvezda uvela doživotne ulaznice za svoje navijače

Novitet na ovim prostorima

Crvena Zvezda uvela doživotne ulaznice za svoje navijače

Crvena Zvezda, aktuelni šampion Srbije i nekadašnji šampion Evrope, odlučila je svoje navijače iznenaditi jednom novom ponudom, do sada neviđenom na ovim prostorima.

Naime, u prodaji će od 24. jula pored običnih godišjih karata biti i doživotne karte za navijače Zvezda. To je nova kategorija koja je tek uvede,a a vrijedit će za sve utakmice Zvezde na Marakani. Cijena karte iznosi simboličnih 1945 eura, što je i godina osnivanja kluba. Sa doživotnom kartom Zvezdu će biti moguće gledati sa svake tribine izuzev iz VIP lože, a uslov za održavanje karte jeste redovno plaćanje članarine kluba svake godine.

Kupci doživotne karte za Zvezdu imat će nekoliko pogodnosti, kao što su dobijanje original dresa sa potpisima na poklon svake godine,  slikanje sa Predsjednikom, specijalnu ulaznicu itd.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.