Diego Armando Mamadona, tako ga zovu sada!

Šprdaju se sa "Malim zelenim"

Diego Armando Mamadona, tako ga zovu sada!

Legendarni argentinski fudbaler Diego Armando Maradona našao se na meti raznih ismijavanja nakon pojavljivanja u javnosti poslije operacije "zatezanja lica".

Estetske operacije na licu Diega Maradone nisu prošle neprijećeno. Uostalom, to je ono što je i želio, inače se ne bi ni usudio otići "pod nož". Učinio je to, pišu mediji širom svijeta, kako bi zadovoljio svoju 30 godinu mlađu djevojku Rociju Olivu.

Jedan od najvećih igrača u historiji fudbala možda se i ne bi odlučio na operaciju da je znao kakvo će zgražavanje izazvati, pogotovo na internetu.

Njemački list Bild ga je Argentina nazvao "Mamadona", a sporne su bile usnee na jednom pojavljivanju na TV ekranima. Izgledao je kao da ima karmin, a donedavno je imao bradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.