Dijamant nije mogao da odoli osmijehu slatke bebe
Screenshot: youtube.com

Ne može, a da se ne nasmije

Dijamant nije mogao da odoli osmijehu slatke bebe

E. Škorić

Nogometaši Manchester Cityja imali su jedan zanimljiv test…

Naime, Manchester City je svojim igračima Davidu Silvi, Edinu Džeki, Pablo Zabaleti, Martinu Demichelisu, Eliaquimu Mangali i Aleksandru Kolarovu pokazao neke smiješne klipove s Youtube.com.

Bio je zadatak što manje ili nikako se nasmijati. Neki poput Kolarova mogli su da ostanu ozbiljni, a našem Dijamantu je najteže bilo ne nasmijati se.

“Mogu izdržati maksimalno dvije sekunde”, poručio je Džeko, a obavezno pogledajte zanimljiv video kojeg su napravili na Etihadu. Bh. napadaču se osmijeh na lice izmamio posebno nakon što je gledao slatku bebu kako se smije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.