Dopustio bi supruzi da spava s njegovim omiljenim igračem

Slavni rocker i navijač Građana

Dopustio bi supruzi da spava s njegovim omiljenim igračem

Popularni muzičari Noela i Liam Gallagher su sasvim sigurno među poznatijim navijačima Manchester Cityja.

U iskazivanju ljubavi prema voljenom klubu dvojica glavnih protagonista benda Oasisa nekada i pretjeraju, a ono što nekada znaju reći prelazi sve granice, čak i u okvirima najfanatičnijih fudbalski navijača.


Stariji od braće Gallagher posljednjom je izjavom za engleske medije potvrdio te priče.

"Moja tri najdraža fudbalera su David Silva, Sergio Aguero i Yaya Toure. Silvu toliku volim da mi uopštee ne bi smetalo da spava s mojom ženom", rekao je Noel, bivši član proslavljene engleske rock grupe Oasis.

Kaže da je Španjolac jedan od onih igrača koje morate voljeti bez obzira za koga navijate. Na provokativno pitanje misli li isto za Juana Matu, veznog fudbalera ljutog gradskog rivala Manchester Uniteda, Gallaher je odgovorio svom stilu:

"Zaboga, ne. I sam pogled na njega izaziva jezu!"

Ako nekoga zanima, Noelova trenutna supruga je zgodna škotska književnica Sara MacDonald. Bilo bi zanimljivo čuti šta ona misli o svemu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.