Downloadujte SportSport.ba Windows Phone 8 aplikaciju

Dobre vijesti za vlasnike Windows Phone 8 pametnih telefona

Downloadujte SportSport.ba Windows Phone 8 aplikaciju

SportSport.ba

Korisnici pametnih telefona sa Windows Phone 8 operativnim sistemom od danas portalu SportSport.ba mogu pristupati i putem zvanične aplikacije.

Danas je u prostorijama Hotela Bristol održana Microsoft Partner Day 2013 konferencija koju organizira Microsoft BiH za svoje partnere.

U sklopu konferencije predstavljena je verzija SportSport.ba portala za Windows Phone 8 platformu, tako da vlasnici smartphone uređaja sa Windows Phone 8 operativnim sistemom će moći pratiti vijesti i izvještaje sa domaćih i svjetskih sportskih terena, uz fotogalerije i video zapise.

Aplikacije je dostupna za besplatan download klikom na dugme ispod:

U narednom periodu ćemo pratiti komentare korisnika i aktivno raditi na poboljšanjima aplikacije, te daljem razvoju aplikacija na Windows platformama, tako da u skorijoj budućnosti i prilagođenu verziju portala SportSport.ba za Windows 8 desktop i laptop računare, te tablete.

Uskoro i Android aplikacija

Razvoj SportSport.ba aplikacije za Android pametne telefone je u završnoj fazi, te ćemo uskoro obradovati i sve korisnike telefona koji rade na ovoj platformi.

Do izlaska zvanične SportSport.ba aplikacije možete koristiti naš mobilni portal m.sportsport.ba.

Wndows Phone 8 aplikaciju, kao i Android aplikaciju u pripremi, je razvila web development kompanija Lampa, koja inače stoji iza tehničkih rješenja SportSport.ba portala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.