Drugi pick NBA draft se zalijevao pivom uz četničke pjesme

Propala karijera pod obručima

Drugi pick NBA draft se zalijevao pivom uz četničke pjesme

Nekadašnji srbijanski košarkaš Darko Miličić je godinama demonstrirao svoje umijeće pod koševima, osjetio je i slast igranja u NBA ligi, a nakon što je okončao košarkašku karijeru odlučio se oprobati ringu.

Nakon ringa otišao je i korak dalje, "karijeru" je nastavio u kafani, i to ni manje ni više nego uz četničke pjesme Baje Malog Knindže.

Miličić je pao u trans zbog pjesama pomenutog pjevača. Nag do pojasa nekadašnji centar je pjevao na sav glas, ispijao flaše piva i povremeno “zalijevao" tetovaže četničkih komandanata Nikole Kalabića i Momčila Đujića.

Za one koji ne znaju Miličić je izabran kao drugi “pick” NBA Drafta 2003. godine ispred igrača kao što su Bosh, Wade i Anthony.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.