Džaba vam novci...ona želi vidjeti Neymara

Odbila nagradu od 10.000 dolara

Džaba vam novci...ona želi vidjeti Neymara

Teme:

Mlada američka fudbalerka Rhiannon Conelly (16) odbila je 10.000 dolara kako bi upoznala zvijezdu brazilske reprezentacije i Barcelone Neymara.

Mlada djevojka je bila pobjednica nagradne igre koju je za vrijeme svjetskog prvenstva priredio jedan brazilski proizvođač bezalkoholnih pića.

Nagrada je bila ček na 10.000 dolara ili putovanje u Barcelonu i susret s Neymarom. Iako su je roditelji i prijatelji nagovarali da uzme novac, 16-godišnja djevojka iz El Pasa u Teksasu je izabrala susret s brazilskim majstorom.

"Svi su me odgovarali od putovanja u Barcelonu. Porodica se zgrozila kada sam odbila novac, no ja jednostavno želim upoznati Neymara", kazala je mlada djevojka koja igra fudbal u jednom lokalnom klubu.

Conelly će put Barcelone putovati početkom 2015. godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.