Ermin Bičakčić zapjevao za svoje saigrače

Salihović otkrio skriveni talenat svog kolege

Ermin Bičakčić zapjevao za svoje saigrače

Pripremama fudbalera Hoffenheima za novu sezonu Bundeslige prije nekoliko dana se priključio i bh. duo Salihović-Bičakčić. 

Iako su pojedini njemački mediji pisali kako bi fudbaler sa najvećim stažom u ekipi TSG-a mogao napustiti Sinsheim i krenuti u pravcu Turske, to se nije desilo, pa će i ove sezone bundesligaški golmani strahovati od sjajne ljevice Sejada Salihovića.

Od ove sezone Sejo je dobio "bh. podršku", a u timu u kojem je bh. veznjak jedan od dvojice kapitena, pred početak Mundijala pridružio mu se i drugi Zmaj, Ermin Bičakčić.

Da li je bilo riječ o "Team buildingu" ili vrsti inicijacije za novog člana ekipe, ali popularni Bićo je morao zapjevati, a da sve osvane na internetu pobrinuo se Salihović koji je snimak Bičakčića kako pjeva objavio na svom zvaničnom Instagram profilu.

Ipak, ostati ćete iznenađeni nakon što preslušate dio pjesme koju je Ermin otpjevao. Obrukao se sigurno nije, a Salihović je otkrio skriveni talenat Ermina Bičakčića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije