Fabio Cannavaro osuđen na 10 mjeseci zatvora

Nekadašnji kapiten Italije

Fabio Cannavaro osuđen na 10 mjeseci zatvora

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacija Italije sa kojom je osvojio Svjetsko prvenstvo 2006. godine, Fabio Cannavaro, osuđen je na zatvorsku kaznu od deset mjeseci.

Bivši fudbaler Juventusa i Real Madrida je zajedno sa svojom suprugom Danielom Arenoso i bratom Paolom ušao u svoju vilu uprkos koju je konfiskovala policija.

Nekadašnji osvajač Svjetskog prvenstva 2006. godine i bivši osvajač Zlatne lopte predmet je policijske istrage, javlja Guardian. The Mirror objašnjava zašto je Cannavaro zaradio zatvorsku kaznu, a sve se desilo zbog činjenice da je njegova porodična kuća zaplijenjena od strane policije. 

Cannavaro je trenutno pod istragom za utaju poreza od miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.