Falcao nije obdaren samo fudbalskim talentnom, nego i ...

Kolumbijski napadač

Falcao nije obdaren samo fudbalskim talentnom, nego i ...

Fotografi engleskog tabloida Mirror uhvatili su zvijezdu Manchester Uniteda, kolumbijskog napadača Radamela Falcaa kako uživa u jutarnjem shoppingu u Alderley Edgeu, mjestu dvadesetak kilometara udaljenom od Mančestera.

Kolumbijac je ležerno šetao seocetom obučen u sportsku odjeću, a novinari su odmah uočili upadljive patike roze boje. Dok su se modni kritičari Mirrora uhvatili Falcaovog stajlinga, posjetioci društvenih mreža uočili su jedan drugi detalj.

Mnogi su opazili nešto u predjelu gornjeg dijela trenerke, tamo na nezgodnom mjestu… Pogledajte fotografiju i neće biti potrebno daljnje objašnjenje.

Čini se kako El Tigre nije obdaren samo bogodanim talentom za postizanje golova. Neki komentatori duhovito su primijetili kako Falcao u posljednje vrijeme "ne trpa" na travnjaku kao nekoć u Atleticu, ali zato zasigurno sve nadoknađuje na drugom mjestu gdje… 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.