“FIFA 15 je smeće u poređenju sa PES 2015”

Konamijev Product manager Adam Bhatti tvrdi:

“FIFA 15 je smeće u poređenju sa PES 2015”

M. Skaka
Teme:

Demo verzija FIFA 15 fudbalske simulacije dostupna je na svim platformama i u promociju je uložen ogroman budžet, dok se o novom izdanju PES-a i ne govori.

Adam Bhatti, Product manager PES-a za Evropu putem Twittera otkrio je i zašto iz Konamija šute:

“Najbolji način za promociju jedne igrice jeste da napravite fantastičan proizvod i pustite da ga korisnici izreklamiraju. Nas interesuje samo kvalitet, a ne marketing.”

Bahtti je poručio zaljubljenicima u igrice da obavezno skinu demo PES 2015 koji će vrlo brzo biti dostupan, jer nijedna fudbalska simulacija ne daje ni približno jednako iskustvo onome koje će novi PES ponuditi.

Bhatti nije direktno spominjao FIFA 15, ali je iskoristio priliku da naglasi da je upravo PES osvojio nagradu za najbolju fudbalsku simulaciju na GamesCom 2014 festivalu.

"Kada vidim šta radi konkurencija i provedem malo vremena igrajući njihove igre, tek onda mi je jasno zašto smo upravo mi dobili nagradu za najbolju fudbalsku simulaciju na GamesCom 2014.", napisao je on na Twitteru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti