Golmanica tražila ljubav na internetu, pa pobjegla

Atraktivna Švicarkinja izbrisala svoj profil

Golmanica tražila ljubav na internetu, pa pobjegla

Švicarski mediji u četvrtak su prenijeli zanimljivu informaciju prema kojoj se golmanica njihove hokejaške reprezentacije, Florence Schelling, svoju ljubav odlučila potražiti na jednog od "dating portala".

Ipak, već danas golmanica je izbrisala svoj profil, a razlog je ogroman broj poruka koje su zatrpale njen inbox na pomenutom servisu. 

"Šokirana sam koliko mi se muškaraca javilo, to nisam željela", rekla je atraktivna Florence, dodavši da je profil napravila nekad prije tri godine dok je da prijateljicom boravila u Bostonu.

"Nisam se nadala da bih se mogla naći na udaru ovolikog broja poruka, jer već dugo vremena nisam bila aktivna", dodala je lijepa golmanica EHC Bülacha koja je izbrisala svoj profil na Tinderu, pomenutom "dating portalu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.