Gutierrezu dijagnosticiran rak testisa

Gutierrezu dijagnosticiran rak testisa

A. Beganović

Argentinskom fudbaleru Newcastlea, koji je u posljednje vrijeme igrao kao pozajmljen igrač u Norwichu, Jonásu Manuelu Gutiérrezu dijagnosticiran je rak testisa.

Tužne vijesti dolaze iz Argentine. Naime, iskusni argentinski fudbaler u jednoj argentinskoj televizijskoj emisiji objavio je da mu je dijagnosticiran rak testisa, te da je podvrgnut kemoterapijama.

Gutierrez je u Newcastle stigao 2008. godine iz Mallorce, a za Svrake je odigrao 177 utakmica. Profesionalnu karijeru je počeo u Velezu, a upisao je i 22 nastupa za argentinsku reprezentaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije