Hoće li se Keane moći koncentrisati?
Claudine Keane za Intimo Adore Moi

Suruga irskog fudbalera snimila novi editorijal

Hoće li se Keane moći koncentrisati?

M. Skaka

Fudbaler Irske, Robbie Keane sigurno će požuriti kući nakon što njegov tim okonča svoj nastup u Poljskoj i Ukrajini. Iako je obećala da ga neće zbunjivati dok ispunjava dužnosti prema nacionalnoj selekciji, supruga Claudine, dala mu je par odličnih razloga da i tokom službenog putovanja misli na nju.

Ispružena na sofi u seksi donjem vešu, Claudine Keane slikala se za novu reklamnu kampanju Ultimo Adore Moi kolekcije.

"Zaista ne znam da li ću imati prilike da se vidim ili čujem sa Robijem.", rekla je Claudine. "Kada otputuje u kamp, sve je u znaku fudbala."

Robbie i Claudine ne smiju se viđati u danima utakmica, a i ona insistira na tome da ga neće ometati.

"On zna da smo tu, ali on je u Poljskoj da bi igrao fudbal i ne želim da mu kvalirm koncentraciju ni na koji način. Ovo je jedan od svijetlih trenutaka u njegovom životu i ja sam tu da ga podržim.", dodala je supruga irskog fudbalera.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.