Hrgović vršnjaka udario bocom u glavu

Incident u sinjskom kafiću

Hrgović vršnjaka udario bocom u glavu

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Mirko Hrgović nerijetko je uključen u incidente izvan nogometnih terena.

Kako pišu hrvatski mediji, Hrgović se potukao sa 35-godišnjakom u sinjskom kafiću, a onda ga je, prema navodima svjedoka, udario bocom u glavu.

Nepoznati čovjek koji se sukobio sa Hrgovićem dobio je veliku posjekotinu od uha do čeljusti, a zatim je otišao s prijateljem na hitnu, gdje je ponovo došlo do incidenta.

“Ovaj put je policija bila neugodna prema ozlijeđenom koji je zaradio čak dvanaest šavova. Prijatelj ozlijeđenog muškarca je zatražio broj značke od policajca, no on mu je nije htio dati, a ozlijeđeni muškarac je završio na ispitivanju gdje je pao u nesvijest, te je prevezen na Firule”, piše portal Index.hr.

Bivši igrač Hajduka, Wolfsburga i Dinama, te Širokog Brijega je prije dvije godine, također na ljeto, nokautirao 100-postotnog invalida. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.