I košarkaši tuguju zbog povlačenje Lise Ann

I košarkaši tuguju zbog povlačenje Lise Ann

A. Beganović

Najpoznatija glumica filmova za odrasle, Lisa Ann, jučer je objavila kraj karijere, odnosno obožavaoce je putem društvenih mreža oabijestila da se neće više baviti glumom.

Jedna od najpoznatijih Amerikanki je nakon dvadeset godina odlučila reći zbog glumačkoj karijeri. Ova vijest rastužila je ljubitelje filmova za odrasle, a jedan od onih koji je komentarisao njeno povlačenje je nekadašnji košarkaš Igokee, Crvene zvezde i Partizana, Milan Dozet.

"Moja prva ljubav Lisa Ann, je prestala da snima i molim vas da u ovom teškom trenutku, prihvatite moju odluku, da sutra ne tvitujem. Hvala", napisao je Dozet na svom Twitter profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.