I tvoja družiona može osvojiti paket PAN piva!

NajPAN družiona

I tvoja družiona može osvojiti paket PAN piva!

Sponzorski tekst

Tokom Svjetskog prvenstva, možeš sa svojim društvom osvojiti paket PAN piva. 

sjeti Zmajevo gnijezdo od 12.06. do 13.7. 2014. naruči Pan i možda baš tvoje društvo bude uslikano i odabrano kao NajPan družiona.

Ovo je NajPAN družiona prve večeri Svjetskog prvenstva. Pobjednici sa fotografije, mogu se javiti PAN hostesama u Zmajevom gnijezdu i preuzeti svoj paket PAN piva za nastavak družione!

A možete i sami slati fotografije na kojima s ekipom gledate utakmicu uz PAN pivo na e-mail: [email protected] i ako baš vaša fotografija bude odabrana kao najbolja, bit će objavljena na PanBiH facebook stranici kao NajPAN družiona i osvaja paket PAN piva.

U Zmajevom gnijezdu također možeš uz naručeni PAN prognozirati rezultat utakmice i osvojiti vrijedne nagrade! Navijaj uz PAN! Osjeti strast Brazila!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.