Ibrahimović "smijenio" dvojicu kuhara u trening kampu PSG-a
Foto: Hasan Bratić

Meni se prečesto ponavljao

Ibrahimović "smijenio" dvojicu kuhara u trening kampu PSG-a

PSG, prvak Francuske i učesnik četvrtfinala Lige šampiona, smijenio je dvojicu glavnih kuhara nakon što je prva zvijezda ovoga tima Zlatan Ibrahimović kritikovao kvalitetu hrane u klupskom trening-kompleksu.

Francuski list Le Parisien piše kako se najbolji strijelac Ligue 1 požalio da se meni prečesto ponavlja, pa su stoga u klupskom rukovodstvu djelovali munjevito. 

S 23 postignuta gola Šveđanin je ubjedljivo najbolji strijelac fudbalskog šampionata Francuske, pa su u PSG-u spremni udovoljiti svakom njegovom prohtjevu, ma kako i koliko on bizaran bio.

Ostaje da se vidi hoće li se Ibri svidjeti jelovnici novih kuhara...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije