Igrači Uniteda posjetili djevojčicu oboljelu od leukemije

Gest vrijedan pažnje

Igrači Uniteda posjetili djevojčicu oboljelu od leukemije

Dvanaestogodišnja djevojčica po imenu Charlotte velika je navijačica Manchester Uniteda i čini se da joj ljubav prema klubu daje snagu da nastavi borbu s teškom bolešću od koje pati.

Naime, Charlotte je oboljela od leukemije i izrazila je veliku želju da je posjete igrači Manchester Uniteda. To se i dogodilo pa su Wayne Rooney, Juan Mata i Robin Van Persie došli pružiti maloj Charlotte podršku u borbi s leukemijom.

Djevojčica je za vrijeme teške bolesti ostala bez kose i insistirala je da joj se tri fudbalera Uniteda potpišu na glavu, što su oni i učinili.

Ponosna Charlotte ni desetak dana nakon posjete nije obrisala potpise svojih idola, a ostaje živjeti u nadi da će na tom mjestu ponovo izrasti kosa koja je krasila dok nije oboljela prije sedam mjeseci.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije