Il Fenomeno zaprosio svoju djevojku, ona rekla "da"

Pohvalio se na Instagramu

Il Fenomeno zaprosio svoju djevojku, ona rekla "da"

Teme:

Prije nekoliko dana, kako mnogi vole reći, jedini pravi Ronaldo učestvovao je u programu priliku žrijebanja grupa za Svjetsko prvenstvo koje će se narednog ljeta održati u njegovoj domovini.

Najbolji strijelac Mundijala svih vremena bio je i ostao jedna od najvećih ikona brazilskog fudbala, a sva pozitivna dešavanja u Brazilu očito su inspirisala Ronalda da zaprosi svoju djevojku Paulu Morais.

Paula je rekla "da", a popularni Il Fenomeno morao se svojim fanovima pohvaliti slikom na Instagramu gdje se vidi zaručnički prsten.

Bio je majstor i gospodin na zelenom, terenu, a to je ostao i van njega, sretno maestro!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.