IMTEC u „Sarajevo City Centru“ se otvara uz popuste do 100%

IMTEC u „Sarajevo City Centru“ se otvara uz popuste do 100%

Sponzorski tekst

U petak, 18. aprila 2014. godine Imtec d.o.o. otvara 16. trgovinu u Sarajevo City Centru. Tim povodom za 1000 kupaca Imtec računara i laptopa iz prethodnih 10 godina podjeliti će se USB Stickovi od 16 GB. Ovim se želi naglasiti značaj povjerenja koje su nam u prethodnih 10 godina postojanja ukazali naši vjerni kupci. 

Za najbržih i najsretnijih 10 kupaca koji izvrše kupovinu  u trgovini u Sarajevo City Centru pripremamo i specijalne popuste koji će iznositi do nevjerovatnih 100%.

Pored ovoga do kraja aprila u svim Imtec trgovinama će trajati prodajna akcija „Požuri i uštedi!!!“ gdje će kupci moći nabaviti odabrane artikle po nevjerovatnim cijenama.

Više o svim ovim aktivnostima na www.imtec.ba i oficijelnom facebook profilu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.