Irinu zamijenila prelijepa novinarka

Ronaldova nova djevojka?

Irinu zamijenila prelijepa novinarka

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo je trenutno jedan od najpoželjnijih samaca u svijetu.

Međutim, ako su glasine koje kruže po španskim medijima, 30-godišnji napadač Real Madrida je nakon raskida s ruskim modelom Irinom Shayk, našao novu ljubav.

Radi se o meksičkoj novinarki i modelu Vanessi Huppenkothen, koja je očigledno "upecala" Portugalca tijekom posjete Španiji.

Meksička ljepotica je nedavno boravila u Španiji kako bi promovisala određeni kladioničarski servis. Kao dio toga napravila je i intervju s Ronaldom, a čini se kako se rodila ljubav tijekom snimanja emisije. 

Nedavno se Ronaldo povezivao i sa još jednom novinarkom Lucijom Villalon, ali od toga kako stvari stoje nema ništa.

U januaru je Ronaldo završio dugogodišnju vezu s Irinom Shayk.

"Nakon pet godina moja veza s Irinom je završena. Oboje mislimo da je to najbolji potez za nas. Želim Irini sve najbolje", rekao je Ronaldo u januaru.

Da je između njega i ruske manekenke sve gotovo jasno je bilo kada Irina nije prisustvovala dodjeli Zlatne lopte, gdje je Ronaldo drugi put uzastopno trijumfovao. 

Potencijalna nova djevojka portugalske zvijezde Vanessa Huppenkothen u Brazilu je privlačila veliku pažnju svojim izgledom.

Nedavno se razvela zbog navodne afere s kolegom Miguelom Gurwitzom, a priznala je nakon Svjetskog prvenstva kako je u vezi s nepoznatim čovjekom.

"Život uvijek postavi stvari na svoje mjesto. Ljubav dođe kada se najmanje nadate. Ne znam da li sam zaljubljena, ali se nadam da ću to biti", rekla je Vanessa ne odavajući ništa, osim da njen izabranik ne živi u Meksiku, već u drugom dijelu svijeta.

Je li to baš Ronaldo, ostaje nam da vidimo...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.