Iskoristite savršen spoj funkcionalnosti i mode

LG L Bello - ljepota iz svakog ugla

Iskoristite savršen spoj funkcionalnosti i mode

Sponzorski tekst

Uživajte u beskompromisnim performansama skrivenim unutar savršenih kontura vrhunskog dizajna novog  modela LG L Bello. 

Riječ je o modelu  serije L koji umjesto brojčane oznake sada u imenu ima nastavak Bello i predstavlja varijaciju top modela LG G3 i kao takav  namiijenjen je prvenstveno mladima i onima koji prvi put ulaze u svijet pametnih telefona.

Na prvi pogled Bello ističe elegantan i moderan izgled koji ga, zahvaljujući tome što su sve tipke ergonomski oblikovane i smještene na njegovoj poleđini, čine izuzetno ugodnim  za korišćenje.

Pokreće ga MediaTek MT6582 SoC i Cortex A7 procesor od 28 nm, s četiri jezgre takta 1.3 GHz i grafički čipset Mali 400MP2 s radnim taktom od 400 MHz, koji istovremeno može obavljati više funkcija. RAM je kapaciteta 1 GB, a interna memorija je 8 GB, s tim da je korisniku  dostupno oko 3,53 GB, uz mogućnost dodatnog proširenja putem microSD kartice do 32 GB.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.