Jana poruke na bocama - izvor svakodnevne inspiracije

Jana poruke na bocama - izvor svakodnevne inspiracije

Sponzorski tekst

Danas je na platou ispred BBI centra predstavljena Jana – Voda s porukom.

Lansiranjem serije motivacijskih i inspirativnih citata na svojim bocama, brend Jana poručuje kako svi možemo biti pokretači dobre energije i dobrih djela. Kako je sve savjete najbolje dokazati vlastitim primjerom, tako i sama kampanja ‘’Jana – Voda s porukom’’ ima humanitarni karakter.

Naime, do kraja godine, dijeljenjem pozitivnih Jana poruka i skupljanjem Jana kapljica, bit će realizovane humanitarne akcije širom Bosne i Hercegovine.

Tako je danas, razmjenjujući inspirativne poruke preko društvenih mreža, mnoštvo okupljenih učestvovalo u humanitarnoj akciji namijenjenoj NVO altruista Svjetlo, Sarajevo. Jana će donirati didaktički materijal za radionice programa socijalne uključenosti.

Pored Maje Miralem i Aleksandra Hršuma koji su bili domaćini promocije, predstavljanje je okupilo i brojna poznata lica, koji su željeli podržati akciju pozitivnih misli i dobrih djela, pri čemu su pozvali i sve ostale da im se u tome pridruže. Naime, poruke Jana moguće je dijeliti na društvenim mrežama, čime se prikupljaju kapljice koje će se potom pretočiti u donacije.

Također, posjetom na stranicu www.vodasporukom.com i vi se možete uključiti u prikupljanje kapljica i informirati se o aktuelnim humanitarnim projektima. Svaka kapljica je korak bliže realizaciji dobrog djela, a dobro se dobrim vraća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.