Javna sramota fudbalera West Hama

Pijan napao policiju

Javna sramota fudbalera West Hama

Defantizvac engleskog West Hama, James Tomkins, izvučen je uz plaćenu kauciju, u kojem je završio zbog napada na službenu osobu.

U ranim satima nedjelje James Tomkins je uhapšen ispred noćnog kluba Sugar Huta u Brentwoodu, jer je, kako između ostalog stoji u policijskom izvješću, napao policijsku osobu.

"Policajci su uhapsili Jamesa Tomkinsa i optužili ga za tri prekršaja. Riječ je o napadu na policijsku osobu, opiranju hapšenju, te remećenju javnog reda i mira u pijanom stanju", stoji u izvještaju policije Essexa.

Tomkins je 12-ak sati ranije započeo susret u Manchesteru protiv Uniteda, u kojem je njegov tim poražen rezultatom 3:1, u okviru 17. kola engleskog Premiershipa, a na internetu je osvanuo video privođenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.