Justin Bieber 'ugurao' Lowryja u petorku za All-Star

Fanovi poslušali savjet

Justin Bieber 'ugurao' Lowryja u petorku za All-Star

Kyle Lowry će se iznenađujuće naći u startnoj petorci Istočne konferencije na All-Staru, a možda i glavni razlog tome leži u jednoj neobičnoj priči.

Lowry bi se ponajviše trebao zahvaliti, ni manje ni više nego Justinu Bieberu koji je apelovao na svoje fanove da izglasaju košarkaša Toronta.

"Toronto ubija a Kyle Lowry zaslužuje biti NBA All-Star. Potrudite se da dobije vaš glas", na Twitteru je napisao Justin Bieber a poruku je pročitalo približno 60 miliona ljudi koliko ih prati popularnog pjevača.

Inače, Lowry će u prvoj petorci Istoka zaigrati sa LeBronom Jamesom, Carmelom Anthonyjem, Pau Gasolom i Johnom Wallom. Sa druge strane će biti Steph Curry, Blake Griffin, Anthony Davis, Marc Gasol i Kobe Bryant, čiji je nastup i više nego neizvjestan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije