Kad Floyd tulumari golih guza na sve strane

Kad Floyd tulumari golih guza na sve strane

A. Beganović

Jedan od najboljih boksera u posljednjih desetak godina, Floyd Maywheather, ponovo je dospio na naslovnice mnogih inostranih medija.

Međutim, ovaj put aktuelni svjetski prvak u polusrednoj kategoriji po WBA i WBC verziji nije na naslovnicama završio zbog slanja u carstvo snova nekog od svojih protivnika.

Floyd je ovaj put na sebe pažnju privukao pošto se na društvenim mrežama pojavio video prilog u kojem se vidi kako sjajni bokser uživa u društvi nekoliko atraktivnih djevojaka.

"Ako je Bog stvorio nešto bolje od žene, ja to ne želim", istakao je Floyd dok su pored njega zanosnim guzama "mahale" tamnopute ljepotice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.