Karijera joj "eksplodirala" zahvaljujući Götzeu

Kakav sretnik...

Karijera joj "eksplodirala" zahvaljujući Götzeu

Teme:

Mario Götze je sretnoj vezi je sa Ann-Kathrin Brömmel koja već neko vrijeme slovi za jednog od najtraženijih modela svijeta. 

Ipak, njena karijera uzlaznom putanjom krenula je tek nakon što je Götze zabio pobjednički gol u finalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine. 

"Ne razumijem žene kojima je jedini cilj u životu biti uz muškarca. Naravno, ja sam djevojka Marija Götzea, ali vlastite projekte na kojima radima, inače mi ne bismo bili sretni", rekla je Ann-Kathrin.

Ova atraktivna ljepotica bavi se i muzikom, a dosad objavila dvije pjesme pod imenom Trina B. "This is me" je izašla 2010. godine, a "Body Language" 2011.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.